Palvelut

 

 

 

 

Jakelukuljetukset

Päivittäin toimimme Oulussa ja ympäristökun-nissa, mutta tarvittaessa voimme kattaa jake-lutarpeenne koko Pohjois-Suomen alueella. Tehokkaasti ja nopeasti. Aikataulut räätälöimme asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kalustomme on tilavuudeltaan 17-54 m ja kantavuudeltaan 1-9 tonnia. Kaikissa autoissa on takalaitanostin sekä osassa lämmitys, sivusta avattava kori ja ilma-jousitus. Käytössä on myös nosturi-vaihtolava-auto.

Sopimuskuljetukset

Halutessanne auton ja kuljettajan  kuljettamaan vain yrityksenne tavaroita, asetamme käyttöön-ne sopivan kokoisen auton tarvittavilla lisälait-teilla sekä nimetyn vakiokuljettajan joka toimii asiakkaisiinne päin edustajananne. Kuljettaja voi tällöin käyttää yrityksenne työasua ja halutes-sanne auton kuormatila on käytettävissä mainos-tarkoituksiinne. Kuljettaja osallistuu tarvittaessa myös muuhun työhön kuin ajamiseen ja kuor-mankäsittelyyn. Huolehdimme myös toiminnan pyörimisestä kuljettajan lomien aikana tehtävät hallitsevan varakuljettajan voimin. Mahdollisten ruuhkahuippujen tasaamiseen toimitamme tar-vittavan lisäkaluston. Sopimusauto on saatavissa sekä täysi- että osapäiväiseksi.

Muutot

Osaamisemme koti- ja yritysmuutoissa on käytettävissänne, olipa kyse sitten muutaman huonekalun tai kodinkoneen siirrosta aina laa-joihin toimitilamuuttoihin. Muuttopalvelun yhtey-dessä toimitamme tarvittaessa muuttolaatikot sekä muut halutut tarvikkeet. Muuttoja teemme haluttuina aikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Muuton onnistumiseksi annamme muutamia vinkkejä Muuttovinkkejä-sivullamme.

Vaihtolavat ja nosturikuljetukset

Vaihtolava-autolla onnistuvat koneiden siirrot, maa-aineskuljetukset sekä kuormausnosturin avulla isojen kappaleiden siirrot ja asennustyöt.

Kuljetus Oy Pohjantie 040- 547 3512