Yritysesittely

 

Kuljetus Transport Oy Pohjantie-Northway Ltd, tuttavallisesti vain Kuljetus Oy Pohjantie on vuonna 1996 perustettu kuljetusliike, jonka liikeideana on tarjota asiakkaille luotettavia ja kustannustehokkaita kuljetus- ja tavarankäsittelypal-veluita sekä muuttoja.

Kotikenttänämme on Oulun talousalue, mutta tarvittaessa olemme valmiit me-nemään sinne minne asiakkaan tarve vie. Yhteistyökumppaneiden avulla kulje-tamme asiakkaan tavaran vaikka valtameren taakse.

Kelloa katsomme tarkasti, mutta vain ollaksemme täsmällisesti sovitun aika-taulun mukaisesti liikkeellä. Tarpeen mukaan palvelemme 24 H vuorokaudessa. Mottomme on: Aina perille - ajoissa ja varmasti.

Yrityksen talouden on oltava kunnossa, jotta parhaalla mahdollisella tavalla voimme pitää lupauksemme ja vastata asiakkaan tarpeeseen. Luottoluokituk-semme on AAA.

Liikenteessämme on yhteensä yhdeksän omaa autoa, mutta tarvittaessa voimme lisätä kapasiteettiamme joustavasti yhteistyökumppaneiden avulla. Kalustoakin tärkeämpi voimavara yrityksellämme on osaava ja motivoitunut henkilökunta, jonka avulla tuotamme asiakasta parhaiten palvelevia kokonais-ratkaisuja.

Kysynnän ja markkinoiden tarpeen mukaan kehitämme nopeasti ja joustavasti palvelukonseptiamme. Ajankohtaista-sivulla kerromme, mitä uutta on tapahtu-massa. Sieltä löydät myös avoimena olevat työpaikat.Kuljetus Oy Pohjantie 040- 547 3512